Manchester United-supportrarna vill ha tillbaka Bastian Schweinsteiger

Manchester United-supportrarna vill ha tillbaka Bastian Schweinsteiger

Vill ha tillbaka tysken i laget

Bastian Schweinsteiger är inte särdeles populär hos tränare Jose Mourinho i Manchester United just nu och antalet spelminuter är mycket få, men klubbens supportrar ber om att den portugisiske tränaren skall ta tillbaka tysken in i laget.

Bastian Schweinsteiger är inte jättepopulär i Manchester United. Tränare Jose Mourinho tycks inte ha mycket till övers för den tyske mittfältaren, som i slutet av augusti spelade sin sista landskamp för det tyska landslaget efter 12 år i nationens tjänst. Men tysken börjar bli gammal och Mourinho verkar inte finna att han kan bidraga i laget på något sätt, då tysken inte får i princip någon speltid överhuvudtaget.

Nu rapporterar Metro om supportrar på sociala medier som ber den portugisiske tränaren om att ta tillbaka Schweinsteiger in i laget, efter klubbens tredje raka förlust under söndagen mot Watford. Innan dess hade de dessutom en derbyförlust mot Manchester City samt en förlust i Europa Leaguemötet mot Feyenoord i ryggen, något som har skapat oro på läktarna.

Mest fokus ligger på spelarna som har utnyttjats på mittfältet och positioneringen av dessa spelare, speciellt när det gäller transferrekordvärvningen Paul Pogba som har fått mycket kritik. Hittills har Mourinho parat ihop den franske kanonen med Marouane Fellaini i Premier League samt satt honom längre fram mot Feyenoord, men hittills har ingen av de båda positionerna gjort någonting för världens dyraste spelare.

Den före detta Unitedspelaren Paul Scholes har föreslagit att en playmaker behövs bredvid Pogba och många supportrar finner att den rätte för det jobbet är just Bastian Schweinsteiger, som Mourinho har fryst ut sedan han anlände till klubben i somras. Frågan är om Mourinho kommer kunna tänka sig att ge tysken en chans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply