”Jag var nära Manchester United”

Jag var nära Manchester United

Kroatiske stjärnan bekräftar – väldigt nära gå till United

Den kroatiske landslagsstjärnan, och tillika Inter-spelaren, har ryktats vara på väg till Manchester United ett tag. Och nu bekräftar han själv att det var nära en flytt.

United har förvisso kopplats ihop med väldigt många olika spelare det senaste taget. Men just 29-årige Perisic är en av de verkat vara närmast en flytt. Något som kroaten själv bekräftar.

– Det är sant att jag hade ett bud från Manchester United på bordet, och faktum är att jag var väldigt nära att skriva på, säger han i en intervju med FourFourTwo.

– När Luciono Spalletti kom till klubben (2017) var han väldigt tydligt med att han ville ha kvar mig.

Fortsatt nära United

LÄS HÄR: Stjärnornas löner i Manchester United

Det har tidigare pratats om att prislappen har varit ett problem för att Inter ska gå med på att släppa sin kroatiske stjärna till England. Men nu verkar det problemet vara ute ur världen.

I alla fall om en ska tro London Evening Standard. Enligt den tidningen är Milano-klubben nu beredda på att släppa iväg VM-tvåan från 2018 för så lite som 350 miljoner kronor. Något som med tanke på 29-åringens kvaliteter, och dagens prislappar i den moderna fotbollen, rent av är ett reapris.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365