Manchester United kallar hem Adnan Januzaj?

Adnan Januzaj avslutar lånesejouren hos Borussia Dortmund?

Manchester United jagar förstärkning i truppen. Nu kan man kalla hem utlånade Adnan Januzaj, som för närvarande spelar i Borussia Dortmund.

Manchester United har inte lyckats särskilt bra under Louis van Gaals ledning än så länge, och mycket tyder på att holländaren får lämna Premier League-klubben. Spelare som Robin van Persie och Javier Hernandez har gått förlorade till Fenerbahce respektive Bayer Leverkusen, samtidigt har varken Wayne Rooney eller Anthony Martial levererat framför mål det senaste. Nu kan utlånade Adnan Januzaj lämna Borussia Dortmund för en återvändo till Old Trafford.

Misslyckad lånesejour

Januzaj lämnade United i hopp om speltid i Bundesliga. Men någon större succé har det inte blivit för belgaren, som endast gjort sex framträdanden för Dortmund, och inte prickat nätet än enda gång. Nu skriver The Sun att 20-åringen var på plats i Manchester igår för att se sina gamla lagkamrater kryssa mot Chelsea(0-0) och att en återvändo verkar högst aktuell.

Mittfältarens låneavtal med BVB sträcker sig resten av säsongen, men United som måste agera i ren desperation, kan nu kalla hem spelaren trots att han har ett halvår kvar i Tyskland. Hans kontrakt med Manchester-klubben löper ut i slutet av juni.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply