Walcott till Liverpool i sommar?

Om man ska tro den engelska tidningen Daily Mirror så kan Liverpool bli Theo Walcotts nya klubbadress om inte engelsmannen kommer överens om ett nytt kontrakt med Arsenal. Liverpools manager Brendan Rodgers medger att han är en stor beundrare av 26-åringen och att han följer händelseutveckligen av Walcotts situation i London-klubben noga.

Redan 2013 så jagade Liverpool landslagsmannen men Walcott signerade då ett nytt kontrakt med ”Gunners” och blev klubben trogen. Sedan den vindsnabbe forwarden kom tillbaka tillbaka från sin skada har han haft svårt att ta en plats i Arsene Wengers startelva och börjar nu tröttna på att inte få regelbunden speltid.

Rodgers anser att Walcott, som växte upp som Liverpoolsupporter, hade passat perfekt in i sitt spelsystem som bygger mycket på fart och snabbhet. Forwarden har fortfarande 15 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt med Arsenal.

Tänk er Walcott – Sterling – Sturridge i Liverpools anfallslinje till nästa säsong, försvararna i Premier League bör få svårt att hänga med så att säga.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply