bet365

Klopp vill se en återförening med Lewandowski

bet365

”Han har gett mig mest tillfredställelse”

Lewandowskis agent har hintat om att hans framtid inte finns i Bayern och Klopp är redo att locka honom till Liverpool.

Den nya Liverpooltränaren Jürgen Klopp vill på nytt slå sig ihop med den polska målmaskinen Robert Lewandowski. Lewandowskis agent har hintat om att framtiden inte finns i Bayern för Roberts del och Klopp vill nu göra ett försök att locka över 27-åringen till Anfield, enligt The Mirror. Liverpool har sen tidigare 32 miljoner pund nyförvärvet Christian Benteke, Daniel Sturridge, Danny Ings och Divock Origi, med Mario Balotelli ute på lån till AC Milan. Men Klopp skulle inte tveka att genomföra ett köp av Lewandowski om han fick indikationer på att Bayern ville sälja.

Började under Klopp

Det var Klopp som värvade Lewandowski till Dortmund från Lech Poznan i 2010 och polacken blev snabbt en hjälte i Dortmund – tills han lät sitt kontrakt löpa ut för att sedan gå över till de bittra rivalerna Bayern Munchen i januari 2014. Klopp har identifierat Lewandowski som den spelare som har gett honom mest tillfredställelse som tränare.

– Den största tillfredställelse du kan få är när du tar en spelare från Polen, från en liten klubb och ser honom spela som han gör idag. Skillnaden mellan spelaren vi värvade och spelaren han är idag är otrolig, säger Klopp.

Lewandowski har varit i otroligt bra form den här säsongen, till exempel när han gjorde fem mål på nio minuter för Bayern när de mötte Wolfsburg. Men det finns meningar som föreslår att Bayerns tränare Pep Guardiola fortfarande inte är övertygad. Det har ryktats om en flytt till Real Madrid eller Barcelona de senaste veckorna, men ingen av klubbarna är på jakt efter en forward och Klopps ankomst till Anfield skulle kunna vara nyckeln.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply