bet365

Uppgifter: Liverpool slår till på Leicesters Ben Chilwell

Uppgifter: Liverpool slår till på Leicesters Ben Chilwell

Försvararen är mycket lovande

Liverpool är mycket intresserade av Leicester Citys Ben Chilwell, den blott 21-årige försvararen som spås bli enormt framstående, men kommer att behöva slå bort topplag som Arsenal i sin jakt på försvararens signatur.

Liverpool, med Jürgen Klopp i i spetsen, uppges vara mycket intresserade av att värva Leicester Citys unge och mycket lovande talang, Ben Chilwell, detta rapporterar engelska tidningen Express. Den blott 21-årige talangen har enbart fått starta tre ligamatcher för mästarna under den gångna säsongen och Klopp håller ett nära öga på försvararen, likt han har gjort sedan förra sommaren, och menar på att engelsmannen är ett av de mest lovande prospekten runt om i landet. Chilwell tippas även kunna bli uttagen för Gareth Southgates engelska landslag, vilket dock kräver att han får mer speltid i benen.

Under förra sommaren skrev Chilwell på ett nytt kontrakt med Leicester, som sträcker sig fram till 2021 på King Power Stadium, men detta är ingenting som kommer att hindra Liverpool från att kunna värva sin potentielle stjärnförsvarare. Även Arsenal har uppgetts vara intresserade av att värva engelsmannen, men Liverpool ser denna period som utmärkt för att obemärkt kunna börja förhandlingar inför sommaren, då Londonklubben har det rörigt för tillfället med en potentiellt avgående tränare.

Leicester är dock mycket intresserade av att behålla försvars-prospektet, men de kommer att kunna få det svårt att motivera försvararen att stanna, då de inte gjort en så stark säsong hittills i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365