Officiellt: Martin Skrtel går till Fenerbahce

Officiellt: Martin Skrtel värvas av Fenerbahce

Liverpoolikonen lämnar Anfield

Efter åtta år på Anfield iklädd den röda tröjan är det nu dags för Martin Skrtel att prova sina vingar på nytt, då den trogne försvararen gör över till turkiska topplaget Fenerbahce.

Martin Skrtel har under våren ryktats vara på väg bort från Anfield. Under den senaste säsongen i Mersysideklubben har det inte blivit jättemycket spel för den slovakiske landslagsmannen, med nye tränaren Jürgen Klopp som föredrog en annan uppställning, vilket såg Skrtel tillbringa mycket tid på bänken. Detta har gjort att rykten har uppstått om Skrtels förmodade nya klubbdestination, med Fenerbahce en av de tyngre kandidaterna.

Det har sedan ett par dagar varit så gott som färdigt, som vi här på Silly Season Sverige redan har skrivit om, men nu skall hela affären vara helt klar och Skrtel har presenterats på Fenerbahces officiella Twittersida som deras nye spelare. BBC Sport skriver att övergångssumman hamnade på ungefär 5 miljoner pund.

Den slovakiske landslagskaptenen spelade sammanlagt 319 matcher för Liverpool sedan han skrev på under 2008 och 31åringen färdigställde en medicinsk undersökning hos Fenerbahce under onsdagen. En annan spelare som ser trolig ut att kunna lämna Liverpool är Mario Balotelli, som tränare Klopp skall ha sagt borde hitta en ny klubb. Om han inte gör det kan det hända att Liverpool försöker nå en lösning genom att avsluta anfallarens kontrakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply