Liverpool och Uniteds legender till Sverige

Liverpool och Uniteds legender i uppvisningsmatch på Friends Arena

Det blir ett stjärnspäckat möte på Friends Arena i höst. Liverpools legendarer mot Manchester Uniteds dito bjuder till uppvisningsmatch i Solna.

Sverige får finbesök när Liverpool och Manchester United springer ut på gräsmattan inne på Friends Arena den tredje september. Dock blir det inte med de aktuella spelartrupperna, utan med gamla klubbikoner. Matchens intäkter kommer att gå till välgörenhetsorganisationerna Liverpool FC Foundation och Manchester United Foundation, skriver LFC på sin officiella hemsida.

Flera spelare bekräftade

Redan nu står ett par gamla Liverpoolspelare bekräftade inför mötet. Det handlar om Patrik Berger, Jerzy Dudek, Robbie Fowler, Luis Garcia, Stephane Henchoz, Bjorn Tore Kvarme och Vladimir Smicer. United har ännu inte meddelat vilka spelare som ställer upp för dem.

– Legendmatchen ger Liverpool FC Foundation en fantastisk möjlighet att öka medvetenheten om den fulla omfattningen och värdet av det arbete som vi gör och möjligheten att samarbeta med fler människor att utöka våra insatser, säger Andrea Cooper, ordförande för organisationen.

En liknande match äger rum redan på söndag då Liverpool ställs mot Real Madrid i ett legendmöte.

Biljetter till matchen mellan Liverpool och Manchester United på Friends Arena släpps imorgon, torsdag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365