Crystal Palace lägger bud på Saido Berahino

Crystal Palace lägger bud på Saido Berahino

Söker med ljus och lykta efter en kvalitetsanfallare

Crystal Palace har lagt ett chockerande bud på West Bromwichs omtalade anfallare Saido Berahino och närmar sig strikern, efter att Palaces 30 miljoner pund bud på Liverpools Christian Benteke inte gick igenom.

Crystal Palace vill finna en ny anfallare i sommarens transferfönster. De har redan försökt med Liverpools forward Christian Benteke, men Londonklubbens bud på 30 miljoner pund var inte nog och de lyckades inte med att få igenom affären.

Därför har Palace nu riktat sina blickar mot West Bromwichs omtalade anfallare Saido Berahino skriver den engelska tidningen The Sun. Berahino var under förra årets transferfönster väldigt nära på att gå till en annan Londonklubb, Tottenham Hotspur, men efter en lång och utdragen transfersaga där uttalanden om hur affären behandlades publicerades på sociala medier var relationen klubbarna emellan och gentemot spelaren för såriga och affären föll igenom. Det ryktades kort inför sommarens fönster att Tottenham skulle försöka ännu en gång men de har hittills enbart värvat en annan anfallare i Vincent Janssen, vilket förmodligen innebär att deras jakt på Berahino är över.

Det är bra nyheter för Crystal Palace, som vill förstärka sin trupp med anfallaren. Men den engelska tidningen skriver att Berahino drar ut på förhandlingarna, detta trots att han har blivit erbjuden en veckolön på 130 000 pund i veckan. Örnarna är beredda att lägga det bud som West Brom begär och har värderat spelaren till ungefär 20 miljoner pund. Berahino har även fått ett erbjudande om ett fyraårskontrakt för att stanna i West Brom men det sägs att anfallaren ser sin framtid någon annanstans.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply