bet365

Chicharito kan lämna för PL-konkurrent

Javier ”Chicharito” Hernández kan fortsätta i Premier League

Den brittiska tidningen Metro skriver att spelaren som lånades ut till Real Madrid förra säsongen är intressant för West Ham.

Under de senaste säsongerna har det inte gått precis som Manchester Uniteds anfallare Chicharito har tänkt sig. I Premier League-klubben blev det inte mycket speltid och efter flera säsonger på bänken valde att han söka lyckan på annat håll. Därför lånades han ut till La Liga-klubben Real Madrid men under Carlo Ancelottis ledning blev det inte mycket bättre. Mexikanen stod för sju mål på  23 ligamatcher men endast sju av de var från start.

Bra statistik

Trots att anfallaren inte får tillräckligt mycket speltid för att vara nöjd har Chicharito ett bra facit. Totalt har det blivit 44 mål på 69 ligamatcher i Manchester United och Real Madrid. Nu ser det dock ut som att spelaren kan lämna Old Trafford för att få mycket speltid och spela i Premier League. Enligt Metro ska West Ham United vara väldigt intresserade av att värva spelaren och summan man ska vara villiga att betala ska ligga på runt 12 miljoner euro. Louis van Gaal sägs inte vara intresserad av att behålla spelaren.

En källa inom West Ham United ska enligt Metro har uttalat sig om spelaren som hunnit bli 27 år.

Javier Hernández har varit på vår lista över möjliga värvningar under ett längre tag och vi tror att han kan bidra med ett spel som hjälper tränaren att spela på det sättet han vill” ska källan ha sagt.

Trots den snåla speltiden i Real Madrid gjorde han sju mål och mexikanaren skulle bidra med en extra dimension för Slaven Bilic som är ny tränare i London-klubben inför denna säsongen.

 

SE ÄVEN: Otamendi vill tvinga fram övergång

SE ÄVEN: Officiellt: Watfords sjunde nyförvärv i hamn

SE ÄVEN: Officiellt: Raheem Sterling klar för Manchester City

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply