Oscar vill ha kvar Guus Hiddink i Chelsea

Oscar vill ha kvar Guus Hiddink i Chelsea

Oscars vill att Hiddink förlänger

Säger enligt den brittiska tidningen Metro att han gärna ser att Guus Hiddink fortsätter som lagets tränare även nästa säsong, detta efter att holländaren lyckats vända lagets negativa trend.

Chelsea slog Manchester City på söndagskvällen med hela 5-1. Det var inte många som trodde på så pass höga siffror men det hela är ett styrkebesked från Guus Hiddinks manskap som tog sig ann ett reservbetonat City. Chelsea har börjat gå allt bättre under Hiddink och nu säger lagets brasilianske mittfältare Oscar att han gärna ser att den holländske tränaren fortsätter även över nästa säsong.

– Med tanke på hur bra vi spelat under honom vill jag mycket väl att han ska stanna. Vi har spelat mycket bra som ett lag, förtroendet är på topp och hela klubben mår bra nu. Guus är populär bland annat och jag tror att det finns en god chans att han kan stanna. Han är väldigt trevlig och skämtar ofta. Han vill alltid skapa en bra stämning och arbetsmiljö, säger brassen som även tillägger att tränaren gör spelarna bättre även individuellt.

– Han har en väldigt bra inverkan på oss och vi har spelat bra. Vi har haft några motgångar men över lag känns det mycket bättre och det har varit ett enormt lyft för varje enskild spelare att han kom hit. Även för mig personligen.

– Han har en mycket positiv inverkan här och vi har spelat bra. Vi har haft en hel del drag i den tiden men totalt sett i Premier League, saker har gått mycket bättre och det har gett ett enormt lyft av förtroende till alla spelare, avslutar mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply