Kevin Strootmans kontraktsförlängning dröjer

Kevin Strootmans kontraktsförlängning dröjer

Efter skadeproblemen – Roma fryser kontraktsförlängningen

Enligt TMW kommer holländaren, som spelar i AS Roma sen 2013/2014 inte att förlänga sitt kontrakt innan säsongen är slut, detta efter flertalet skadeproblem.

I början av 2015 kunde Kevin Strootmans karriär varit över, detta efter att ha åkt på en otäck skada som höll honom borta från spel under en längre tid. Den före detta PSV-spelaren fortsatte dock i AS Roma och snackisen under de senaste månaderna har varit om spelaren ska få ett förlängt kontrakt med den italienska huvudstadsklubben eller inte. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2018 och enligt de senaste uppgifterna ska Roma vara tveksamma till en förlängning av kontraktet.

Det är TMW som skriver att AS Roma kommer vänta kommer vänta till efter den pågående säsongen för att avgöra om man vill förlängam ed spelaren eller inte. Strootmans skadeproblem har gjort att man inte bestämt sig för spelarens framtid i Rom utan att man istället kommer utvärdera situationen tillsammans med läkarteamet efter säsongen.

Innan Strootmans skada var flera storklubbar utan efter mittfältaren, bland annat ville Chelsea erbjuda 30 miljoner pund för spelaren som är född 1990.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply