Jose Mourinho kan förlänga med Chelsea

bet365

Båda parterna sägs vara nöjda efter Premier League-titeln och nu ryktas det att man kommer att förlänga tränarens kontrakt.

Jose Mourinho ser ut att stanna ännu längre i Chelseas, det skriver den engelska tidningen Daily Mirror. Chelseas plan ska enligt uppgifter vara att förlänga tränarens kontrakt med två år samtidigt som man vill ge tränaren en lön på £12 miljoner per år fram till 2019. Förlängningen har varit på gång ett längre tag men man har inte velat stressa då klubben varit i avslutningsfasen av ligaspelet och inte tyckt det var rätt tillfälle att inleda förhandlingar.

”Stannar sålänge Mr Abramovich vill ha mig här”

Efter titeln på i söndags kommenterade portugisen sin framtid och berättade att han gärna stannar i klubben en längre tid.

” Jag kommer att stanna här sålänge Mr Abramovich vill ha mig här, den dagen han säger att jag måste lämna så kommer jag att lämna. Han är den som vunnit alla titlar med Chelsea de senaste åren, vissa spelare vann några och andra vann inga. men han vann alla” sa Mourinho som även fick frågan om han ville vinna mer och skriva mer historia i klubben.

”Jag kommer att försöka om och om igen, för min egen del kommer jag aldrig att ge upp. Den dagen jag känner att jag inte vill försöka mer kommer jag inte att göra det men än känner jag inte att den dagen har kommit. Jag behöver vila och är trött, det är inte lätt att vinna ligan men äntligen är vi matematiskt sätt titelvinnare. Äntligen kan vi andas ut, slappna av och njuta. Det är även ni vi kan se tillbaka och tänka hur mycket vi förtjänat att vara mästare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply