Griezmann: ”Jag är nöjd här, finns ingen anledning att lämna”

Griezmann: "Jag är nöjd här, finns ingen anledning att lämna"
bet365

Dementerar ännu en gång flyttryktena

Antoine Griezmann har länge kopplats ihop med en flytt till Manchester United, men dementerar ännu en gång att det skulle vara en flytt på gång till sommaren och menar på att han, såväl som tränare Diego Simeone, trivs bra i klubben.

Manchester United har haft ögonen på Atlético Madrids stjärnanfallare Antoine Griezmann under en längre period, och det har varit i princip klart att United skulle knipa anfallaren från huvudstadsklubben och skriva upp honom på deras lönelista. Men ännu har ingen deal materialiserat sig, snarare har det på senare tid verkar allt mer och mer osäkert huruvida Griezmann kommer att flytta, bland annat då anfallaren menade på att vädret i England är alldeles för dåligt för honom. Ett Manchester United, som kommer att möta Chelsea i ett hett kvartsfinal-möte i FA-cupen och det återstår att se vem som tar sig vinnande ur den striden.

För den spanska radiokanalen La1 har Griezmann nu ännu en gång dementerat ryktena om att han skulle vara på väg bort från klubben.

– De frågar mig alltid samma fråga och jag är lite trött på det, men som jag alltid säger, jag är väldigt nöjd här, tiden har hjälpt mycket, de lagkamrater jag har är de bästa och sen har jag tränaren. Så jag är nöjd här, det finns ingen anledning att lämna, sade Griezmann till den spanska radiokanalen.

På tal om tränaren Diego Simeone, som det också ryktas om kommer lämna, menar den franske anfallaren på att det inte kommer att hända.

– Han är väldigt tillfreds här, han ser ett lag som kan ge mer, och han också. Han vill gå långt i Champions League, i La Liga också, det kommer att finnas en ny arena … Säkerligen är det säkert.

Griezmann kommenterar även på Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

– Messi är för mig topp, han ändrar spelet när han vill, och Cristiano är en kille som jobbar, som alltid vill ha det bästa, avslutade Griezmann.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply