Fabregas vill förlänga

Fabregas vill förlänga

Stjärnan vill förlänga med Chelsea

Trots att Cesc Fabregas inte slagit sig in i startelvan som ordinarie den här säsongen så vill han stanna i Chelsea, säger han till Sky Sports.

Det har varit en intressant karriär för katalanen. Han började i Barcelona, men hamnade tidigt i Arsenal. Men sen blev det en återkomst, men efter det har mittfältaren tillhört Chelsea.

Det senaste har det dock varit ganska svårt för den förre Barca-stjärnan att få en ordinarie startplats. Men trots det säger Fabregas att han vill stanna i Chelsea, när Sky Sports pratar med honom.

Var aktuell för Napoli

SE HÄR: Jonas Jerebko lön

Cesc Fabregas har spelat i Chelsea sen säsongen 2014/2015. Den spanske landslagsmittfältaren som hunnit bli 31 år har vunnit flertalet titlar med den engelska huvudstadsklubben men på senare tid har det inte blivit speciellt mycket speltid. Kontraktet med Chelsea går ut efter säsongen och det ser inte ut att bli någon förlängning med The Blues.

Nu har Napoli tagit kontakt med Chelsea för att försöka köpa loss spelaren. Det är brittiska TMW som kommer med uppgifter om att italienarna kommer försöka få till en övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply