Christian Pulisic till Chelsea i sommar?

bet365
Christian Pulisic till Chelsea i sommar

Framtiden kan avgöras i januari för Dortmund-stjärnan

Den blott 20-årige Christian Pulisic spås en lysande framtid. Något han inte minst har visat upp under den senaste säsongen i Dortmund.

Men nu kan en flytt från det tyska laget och staden, som efter elva omgångar, stuckit iväg till en fyrapoängsledning i Bundesliga, oväntade sju pinnar före den tyska giganten Bayern Munchen.

Då kan Pulisic samtidigt vara på väg bort. Att han lämnar redan i januari är inte sannolikt, men att affären om hans framtida klubb får en viktig tid under den perioden, råder det inga tvivel om. Det är bland annat The Express som kommer med uppgifterna om att nordamerikanens agent kommer att förhandla med flera toppeuropeiska klubbar under vintern.

Chelsea närmast?

SE HÄR: Lönerna i Chelsea

Trots att det alltså går bra för Dortmund den här säsongen, då de leder den tyska ligan, så verkar det ändå vara nära en flytt till någon annan klubb i sommar för Christian Pulisic.

Och den klubben som just nu verkar vara allra närmast att knyta åt sig nordamerikanen, är Chelsea. Klubben uppges redan ha inlett förhandlingar, och kan komma att betala uppemot 750-800 miljoner kronor för den 20-årige mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply