Uppgifter: Di Maria vill stanna i Manchester United

bet365

Argentinaren berättade sina intentioner i möte med Louis van Gaal

Angel Di Maria är lycklig och stannar i Manchester United. Det säger dagens uppgifter från brittiska tabloiden the Sunday People.

Uppgifter har till och från länkat argentinaren Angel Di Maria, 27, bort från Manchester United, trots att stjärnan är inne på sin blott första säsong med den storsatsande Premier League-klubben. Spelaren och hans familj drabbades i februari av ett pistolhot i samband med inbrott och hade efter det samtal med Louis van Gaal och klubbledningen om att han ville lämna England.

Di Maria är lycklig

Managern Louis van Gaal vägrade dementera att stjärnan kunde lämna klubben som påföljd av det inträffade, men nu verkar det som att han blir kvar trots allt. The Sunday Peoples journalist Steve Bates rapporterar på söndagen att Angel Di Maria meddelat managern Louis van Gaal att han är lycklig och tänker stanna på Old Trafford – trots att han började gårdagens viktiga match mot Chelsea på avbytarbänken.

Imponerad av argentinarens inställning

Argentinaren som köptes in från Real Madrid för den hissnande summan på 59,7 miljoner pund, har inte hittat målet i en ligamatch sedan den 5 oktober. Den problematiska situationen förstärktes sedan av utvisningen spelaren drabbades av efter att ha knuffat domaren Michael Oliver i matchen mot Arsenal. Men trots formsvackan ska Louis van Gaal vara imponerad av argentinarens inställning och räknar med att stjärnan spelar en avgörande roll nästa säsong för The Red Devils.

Elva assist i Premier League

Den här säsongen har stjärna mäktat med totalt tre mål och elva framspelningar i Premier League. han står i dagsläget under kontrakt med Premier League-klubben till sommaren 2019 och har under säsongen länkats ihop med franska Paris-Saint-Germain.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365