bet365

Real Madrid vill ha Cesc Fabregas

Real Madrid jagar den förre Barca-mittfältaren

Real Madrid värva Cesc Fabregas från Chelsea, det uppger Don Balon idag. Enligt källan ska Madridklubbens president vara ett stort fan av mittfältaren. 

Cesc Fabregas har precis som hela Chelsea haft en tung säsong, även om det blivit fem mål och åtta assist på 28 matcher den här säsongen. Spanjoren har bland annat ifrågasatts av klubbens fans, och har ryktats vara på väg bort från klubben. Nu uppger Don Balon att Real Madrids omstridde president Fiorentino Perez ska ha ett gott öga för 29-åringen. Perez uppges vara sugen på att värva in mittfältaren i sommar.

Ingen flytt till Barcelona

En flytt till Madrid skulle bli infekterad då Barcelona är spanjorens moderklubb. Men att den spanske landslagsmittfältaren skulle återvända till Barcelona är inte särskilt troligt. Det har Fabregas tidigare klargjort i en intervju med Marca:

– Jag skulle kunna återvända till La Liga, men till Barcelona är omöjligt, sa han då.

Det där med infekterade flyttar börjar väl dock bli som en vana för 29-åringen. Att Cesc Fabregas valde att flytta till Chelsea efter flera år som lagkapten hos Londonrivalen Arsenal var inte särskilt populärt i Gunnerslägret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply