Podolski går till attack mot Wenger

bet365

Tysken har fått snålt med speltid på sistone i Gunners men tidigare i veckan blev han klar på lån för den italienska klubben Inter. Nu väljer Podolski att gå till attack mot sin tidigare tränare.

– Han sa till mig att han inte ville att jag skulle gå just före transferfönstret öppnade, men han sa inget mer efter det. Han sa ingenting till mig. Han ringde inte ens eller sa hej då.
– Jag behöver inte blommor eller en kyss från honom. Men det handlar om respekt, att säga hejdå. Jag gjorde allt jag kunde för klubben. Jag känner inte att jag gjorde något fel.

29-åringen säger även att han inte hade några problem med att sitta på bänken men att han var tvungen att röra på sig.

 Det är inget problem att sitta på bänken, absolut inte. Men när du har tre matcher på en vecka och inte får spela, då måste du fundera på det.

Podolski och Wengers relation var inget liknande den han hade med klubben supportrar.

– Jag önskar alla i Arsenal, och deras fantastiska fans, all lycka för resten av säsongen och jag ser mig som en ”Gunner”.
– Jag var lycklig i klubben. Jag spelade 82 matcher och gjorde 31 mål, plus assister. Det är inte dåligt. Wenger sa till mig att jag var den bästa avslutaren i laget men lät mig inte spela, säger Podolski enligt Skysports.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply