bet365

Pierre-Emerick Aubameyang stannar i Dortmund

Pierre-Emerick Aubameyang stannar i Dortmund

Avslöjar att han inte vill till Arsenal

Det har länge rapporterats om att Arsene Wenger är intresserad av Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang och att en deal skulle kunna vara på gång men den 26 årige anfallaren har nu dementerat alla dessa rykten.

Pierre-Emerick Aubameyang är väldigt het ute i Europa för tillfället. Arsene Wenger, med en trupp som är tunn på anfallare, skall enligt rapporter vara väldigt intresserad av Borussia Dortmunds stjärna. En spansk journalist har till och med hävdat att Gunners har lagt ett bud på 44.6 miljoner pund för den formstarke anfallaren enligt The Mirror. Aubameyang leder loppet om den europeiska guldskon och har redan gjort 18 mål i Bundesliga den här säsongen. Arsenals hopp om att få förstärka sin offensiv med den gabonske anfallaren fick sig dock en rejäl törn när Aubameyang själv säger att han inte är intresserad av en övergång.

– Jag vill inte gå till Arsenal. Jag kommer inte att lämna Dortmund på ett tag, sade 26 åringen, efter att han vunnit Årets Afrikanske Spelare 2015.

Aubameyang tog hem en knapp vinst över Manchester Citys stjärna Yaya Toure, 143 röster mot Ivorianens 136. Priset dedikerade han till folket av Gabon.

– Jag tackar folket av Gabon, det här priset är till dem, sade han.

– Jag vill tacka mina lagkamrater i landslaget och även i Dortmund. Det är deras jobb som hjälper mig att göra mål. För föräldrarna till ungdomen i Afrika, snälla ge era barn en chans att förverkliga deras drömmar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply