bet365

Oliver Giroud: ”Jamie Vardy vill skriva på för Arsenal”

Oliver Giroud: "Jamie Vardy vill skriva på för Arsenal"

Jamie Vardy till Arsenal?

Den franske anfallaren säger i en intervju med Sky Sports News att han gärna ser Leicester-spelaren som sin anfallskollega till nästa säsong.

Jamie Vardy kommer allt närmare Arsenal och rapporter från England menade att spelaren genomgick den obligatoriska läkarundersökningen under fredagen och att det hela skulle bli klart under söndagen.

Nu säger Arsenals anfallare Oliver Giroud att Vardy gärna vill flytta till Emirates för att spela i rött och vitt nästa säsong.

– Jag har hört att Jamie vill komma till oss, det är väldigt bra nyheter för klubben. Jag tror att han kan bli ett bra komplement, det är allt jag kan säga. Han är en fantastisk spelare som det är endast positiva nyheter för oss, säger fransmannen som i dagarna som för ett snyggt klackmål i Frankrikes genrep inför EM.

En fjärdedel av transfersumman till Fleetwood Town

Det mesta tyder på att Vardy kommer bli en Gooner inom kort och ett jag som kommer fira anfallarens flytt är Fleetwood Town, Vardys före detta klubb. Klubben har nämligen rätt till en fjärdedel av transfersumman vilket betyder att man kommer få in en summa på närmare 7 miljoner euro om affären skulle gå igenom.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply