Efter beslutet – Zlatan Ibrahimovic tveksam till MLS-flytt

bet365

Zlatan Ibrahimovic flytt till Miami läggs på is

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att Zlatan Ibrahimovic kan komma att skriva på för Miami i MLS, men nu grusas planerna efter bakslag.

Att Zlatan Ibrahimovic kommer att lämna Paris Saint-Germain blir alltmer trovärdigt men det är inte klart var svensken kommer att spela säsongen 2016/2017. Tidigare har det bland annat pratats om en flytt till Arsenal, nyrik klubb i Kina och återförening med Jose Mourinho i Chelsea men det hetaste alternativet har under en längre tid varit amerikanska MLS.

Under natten till söndag kom dock ett besked som kan göra att Zlatan väljer bort en flytt till USA. Den David Beckham-ägda klubben i Miami (namn ej fastställt) kommer inte att få sin licens 2017 som det tidigare ryktades om. Inatt kom nämligen beslutet att klubben kommer att spela i MLS när den nya arenan är färdigbyggt, men att man måste vänta till 2020 då ligan utvidgas från 20 till 24 lag.

– Vi ser fram emot att samarbeta med David och hans affärspartners för att ta Major League Soccer till Miami, säger MLS-chefen Don Garber i ett pressmeddelande.

Anledningen ska vara att Atlanta, Los Angeles och Minnesota står före i kön att gå med i turneringen.

Det hela gör att supersvensken kan komma att flytta till ett annat lag eller en annan liga då han kommer att vara 39 år när Beckhams lag kommer att debutera i den amerikanska högstadivisionen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply