Arsene Wenger ute efter Inters anfallare Mauro Icardi

Mauro Icardi på väg till Premier League?

Inters lagkapten finns på Arsene Wengers radar och enligt Daily Mirror kommer London-klubben att försöka värva spelaren i januari.

Arsenal fortsätter jakten på en ny anfallare efter att inte ha lyckats värva Karim Benzema och Edinson Cavani. Enligt brittisk media ska Arsene Wenger inte varit villig att betala minst 50 miljoner pund för att värva någon av de två spelarna. Det ryktet som var hetast var att Emirates-klubben skulle värva Benzema från Real Madrid men affären blev aldrig av och Benzema har själv berättat att det aldrig var riktigt nära då Arsenal inte ville lägga upp så pass mycket pengar.

Nu rapporterar Daily Mirror att man har riktat ögonen mot Inters anfallare Mauro Icardi. 22-åringen ses som ett bra val till Arsenals anfallslinje. Till skillnad från de andra spelarna som ryktats vara nära Arsenal är han fortfarande ung och kan säljas vidare för ett högre värde om några år.

Det är fortfarande oklart hur mycket Arsenal kommer behöva betala för argentinaren men enligt Transfermarkt värderas spelaren till 22,4 miljoner pund och har kontrakt till 2019.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply