bet365

Alexis Sanchez bryter tystnaden: En sann krigare kämpar för sitt lag

Efter flyttryktena – nu ger Alexis Sanchez svar

Alexis Sanchez har ryktats bort från Arsenal sedan den här säsongen inleddes. Nu är spekulationerna allt fler om att chilenaren ska lämna London-laget efter att ett rykte tagit fart om att anfallaren bråkat med sina lagkamrater under en träning.

Alexis Sanchez framtid i Arsenal är osäker. Den chilenska landsstjärnan har i flera uttalanden sagt att han vill vinna titlar, något som blir allt mer osannolikt om han stannar i London-klubben. Arsenal är redan nu praktiskt taget avskrivna chanserna att vinna titeln i Premier League då de förlorade den senaste matchen i ligan mot Liverpool, samtidigt som lokalkonkurrenten Chelsea leder med mer än tio poäng.

Talar ut – via Instagram

Samtidigt uppdagades det i engelsk media att Sanchez skulle ha bråkat med några av sina lagkamrater på en träning nyligen. Då passar den chilenske anfallaren på att bryta tystnaden med ett meddelanden på Instagram.

– En sann krigare slåss inte på grund av hatet mot de som står på andra sidan, utan för kärleken till de som står bakom honom, skriver Sanchez på sitt officiella Instagram-konto.

Uttalandet ger enligt många dubbla budskap. Vissa tolkar det som ett tecken på att han aldrig skulle bråka med sina lagkamrater, medan andra har tolkat det som en ursäkt för att han tagit till händerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365