Alexandre Pato kan bli Sunderlands ersättare

Tidigare Milan-stjärnan länkas på nytt till England

Sunderland kommer sälja Connor Wickham till ligakonkurrenten Crystal Palace. Nu säger uppgifter från England att brasilianaren Alexandre Pato kan bli Premier League-klubbens ersättare.

Det har redan spekulerats i media flertalet gånger gällande en potentiell återkomst till Europa för Alexandre Pato, som efter en skadefylld tid slutligen lämnade Milan och flyttade hem till Brasilien. I dagsläget är anfallaren utlånad från Corinthians till Sao Paulo, där han också fått ordning på spelet och formen.

Länkats till England tidigare i sommar

Detta har således fått transfercirkusen att rulla igen runt stjärnan som till och från länkats tillbaka till den europeiska toppfotbollen. Så sent som förra månaden rapporterade vi på Silly Season Sverige om uppgifterna från Daily Mail. Den engelska tabloiden skrev då att brasilianaren erbjudits till West Ham och Crystal Palace. Nu är det en ny klubb i Premier League som länkas ihop med spelaren.

Kan bli Sunderlands ersättare till Wickham

Enligt uppgifter från Daily Mirror ska nämligen Sunderland nu vara en kandidat för Alexandre Pato. Anledningen till detta ska vara att Premier League-klubben kommit överens med den tidigare intresserade klubben för brassen, Crystal Palace om en försäljning av Connor Wickham. Och där ska nu brassen, som erbjudits till den engelska klubben, vara en kandidat till att bli ersättaren som Dick Advocaat letar efter. 25-åringen uppges kunna kosta engelsmännen fem miljoner pund, om en affär skulle bli av.

Alexandre Pato, 25, som fortfarande har det mesta av karriären framför sig, mäktade i Milan med 51 mål på 117 matcher i Serie A. Han sitter dessutom på rutin från spel i det brasilianska landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365