”Han kommer att lämna Genclerbirligi”

Fotbollskanalen bekräftar på annandagen att målvakten Johan Dahlin lämnar den turkiska klubben, trots att det återstår 2,5 år på kontraktet med klubben. Agenten Hasan Cetinkaya berättar att den turksika klubben inte kommer att stoppa svensken från att lämna, och att avskedet förmodligen kommer att ske i vinter eller till sommaren. 

– Det stämmer, Johan kommer att lämna Genclerbirligi. Rent fotbollsmässigt har allt varit väldigt bra och det har gått riktigt bra för honom, men han har en familjesituation som gör att han måste flytta, säger agenten Hasan Cetinkaya till fotbollskanalen.se.

Johan Dahlin ser dock inte ut att vara aktuell för en återkomst till Malmö FF, där målvakten Robin Olsen stått mellan stolparna med gott resultat. 

– Johan och hans familj trivdes väldigt bra i Malmö, men i dagsläget är det inte nära att han återvänder dit. Robin Olsen är målvakt i MFF och om Johan kommer dit så får någon av dem sitta på bänken och det är givetvis inte aktuellt för någon av dem, säger agenten.

– Vi diskuterar en del just nu. Det finns intresse från topplag i Skandinavien och från klubbar i England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365