bet365
bet365

Diego Costa bekräftar flytt från Chelsea?

Diego Costa bekräftar flytt från Chelsea?

Via meddelande på sitt Instagramkonto

Chelseas stjärnanfallare Diego Costa har länge kopplats ihop med en flytt till sin gamla klubb Atletico Madrid och trots en del problem som har omgärdat en möjlig flytt så verkar den komma närmare, med Costas mystiska meddelande på mediet Instagram.

Diego Costa är en man som ständigt omgärdas av rykten och spekulationer. Under sin tid i England har han fått utstå mycket snack bakom ryggen, detta främst på grund av hans kontroversiella uppträdande på fotbollsplanen vilket verkligen kan diskuteras. Sedan en längre tid tillbaka har det även diskuterats huruvida brasilianaren kan tänka sig att flytta tillbaka till Atlético Madrid och återförenas med Diego Simeone och Co. Då Costa inte skall trivas sådär otroligt bra i Chelsea är det inte svårt att förstå att han håller ögonen öppna efter andra alternativ.

Nye Chelseatränaren Antonio Conte har dock sagt att detta inte kommer att hända utan anfallaren kommer att stanna med Londonklubben. Conte sägs ha honom i sina planer inför nästa säsong och den store anfallaren är onekligen tuff och målsäker uppe på toppen.

Trots tränarens ord så har ryktena inte dött ut för det och Diego Costa har nu lagt upp en bild på sitt sociala medie Instagram som vidare kan ge eld åt flyttryktena. Det är en bild som föreställer Costa med ett antal andra Chelseaspelare i omklädningsrummet och Costa skriver under bilden:

– Thank you very much for all my friends!

Thank you very much for all my friends!!!

A photo posted by Diego Costa (@diego.costa) on

Översätts ungefär till ”tack så jättemycket för alla mina vänner” och skulle kunna tolkas som ett slags avsked. Under flertalet månader har en flytt varit aktuell för den spanske landslagsmannen och nu under sommarens transferfönster vore onekligen en perfekt tid att gå.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365