Samuel Armenteros på väg till Bristol City

Bristol City ser ut att värva svenske Samuel Armenteros

Samuel Armenteros är för tillfället klubblös efter att ha spenderat ett år i Qarabaq från Azerbajdzjan. Just nu befinner sig svensken på provspel i Championship-klubben Bristol City som letar efter anfallare.

Som 16-åring försvann Samuel Armenteros till Heerenveen från Husqvarna för att prova på livet som ungdomsproffs. Han slog aldrig igenom i Heerenveen, men det gick desto bättre i Heracles. Därefter köptes han av Anderlecht, tyvärr uteblev succén i Belgien och istället lånades han tillbaka till Eredivisie vid två olika tillfällen – först Willem II och sen till Feyenoord.

Sedan sommaren 2015 har han tillhört toppklubben Qarabaq från Azerbajdzjan. Där har det gått helt okej rent statistiskt sätt. men Armenteros själv har kontinuerligt försökt hitta en klubb någon annanstans i Europa. Nu kan han äntligen ha hittat en ny klubb då han är på provspel i Bristol City.

Redan spelat match

På Bristol Citys officiella twitter skymtade man Armenteros på en bild i en träningsmatch mot Hengrove. Det är oklart huruvida Bristol City är ställda till svensken, men han sägs vara väldigt aktuell eftersom deras bästa målskytt Jonathan Kodjia är på gång till Hull eller Aston Villa.

Bristol City kom på 18-plats i The Championship förra säsongen. 26-åringen har ännu inte uttalat sig angående provspelet och framtiden.

 

Hengrove

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply