Dubbla utvisningar mellan Torino och Parma

Innan utvisningarna var det dock Torino som rullade mest boll. I den första halvleken var det hemmalaget som styrde och ställde och skapade också ett antal halvchanser. Parma hade också några riktigt bra lägen men de lyckades inte heller överlista målvakten. Torino fick dock in ett ledningsmål innan paus. I den 42:a minuten slarvade Parma och gav bort bollen, vilket gjorde att Ciro Immobile kunde lägga in sitt 22:a ligamål. Det resultatet stod sig också till pausvilan.

Båda lagen låg på rejält i den andra halvleken och båda skapade också några fina lägen. Men i den 64:e minuten åkte Parma på en utvisning. Alessandro Lucarelli tacklade och domaren valde att visa det röda kortet. Trots det fick bortalaget in en kvittering i den 70:e minuten när de fick straff. Straffen räddades men på returen kunde Jonathan Biabiany enkelt trycka dit till 1-1.

Matchen jämnade sedan ut sig i utvisningar när Torinos målskytt Ciro Immobile fick sitt andra gula kort för filmning. Matchen slutade 1-1 och lagen fick dela på poängen.