bet365

Dortmund bekräftar sitt intresse för Dzeko

Dortmund har tidigare bekräftat att anfallaren Robert Lewandowski kommer att lämna klubben, antingen den här sommaren eller någon gång inom de närmsta 18 månaderna. Hans ersättare har redan hunnits pekats ut och det är Manchester Citys anfallare Edin Dzeko som ska vara aktuell för en återkomst till Bundesliga då han förtjänat mer speltid än vad han fått under sin tid i Manchester City även om klubben har en världens tuffaste konkurrenser inom laget.

Dzeko har spelat 70 matcher i Premier League för Manchester City, men har bara fått starta 36 av dem matcherna och trots detta har han ändå prickat in 28 mål och beskrivs som en ”Supersub”. 

Dortmunds ordförande Michael Zorc bekräftar i tysk media att klubben är intresserade av att värva den bosniske anfallaren, men förnekar att klubbarna redan skulle vara överens och att den ekomomiska aspekten kommer spela in i affären.

”Han är en fantastisk spelare och en man bör vara angelägen om. Men det finns fortfarande en ekomomiska aspekt”, säger Zorc till tyska Sport-Bild.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply