Delad pott i supermötet

Två av de största giganterna i Spanien lottades mot varandra när det vankades Champions League-kvartsfinaler.

Ikväll spelades den första av två, och de två storlagen visade sig vara väldigt jämna. Matchen på Camp Nou slutade nämligen 1-1 efter mål av Diego och Neymar.

Efter en mållös första halvlek där först Gerard Pique fick bryta på grund av skada, och detsamma gällde Atleticos målkung Diego Costa. I Barca fick därmed Marc Bartra komma in, och i Madrid-laget hoppade Diego in.

Väldigt synd att Costa skadade sig, men att byta in Diego kommer nog inte Atletico-tränaren Diego Simeone att ångra i första hand.

För Diego (inhopparen) tryckte nämligen in ledningsmålet på ett alldeles ypperligt sätt. Med en drömträff från långt håll satte han dit gästernas 1-0-mål i den 58:e minuten.

Barca var absolut inte nöjda med att ligga under hemma på Camp Nou, så en kvittering jagades.

Den kom. I minut 71 placerade Neymar in kvitteringsmålet efter en fin djupledspass från Andres Iniesta.

Mer mål blev det inte. Det betyder att returen som spelas nästa vecka är allt annat än stängd.