bet365

Därför valde Rémy QPR: ”Vi spelade FIFA”

bet365

Nyligen gjorde Queens Park Rangers klart med ett nytt spelartillskott i truppen. Loic Rémy värvades från franska Marseille, men det var en hård kamp in i det sista med ligakonkurrenten Newcastle, som ett tag såg ut att ha säkrat spelarens underskrift. Valet föll dock i slutändan på QPR, och nu har anfallaren förklarat anledningen – klubbägaren Tony Fernandes.

”Det var en speciell stund som följde vårt prat om QPR”, sa Rémy till lagets officiella hemsida. ”Vi spelade en match på FIFA, vilket var bra och det visade mig vilken bra person Tony är. Han visade sin humana sida för mig, som ägare av klubben jag ville ansluta till. Det var en speciell stund för oss båda.”

Den 26-årige fransmannen kritade på ett fyra och ett halvt år långt kontrakt med Premier League-nykomlingen. Klubbens vice ordförande Philip Beard insisterar dock på att övergången inte hade något med pengar att göra.

”Loic har en passion och en önskan att uppnå saker i sin karriär, och likt (Julio) Cesar ville han vara en del av vårt projekt”, menar han. ”Vi vet om att vi inte har nått våra mål så här långt den här säsongen men han ville komma hit och hjälpa oss bygga för framtiden.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply