Officiellt: Pukki lämnar Celtic för Bröndby

Finländaren stannar i den danska klubben

Teemu Pukki har packat väskorna och lämnat Skottland. Anfallaren har nämligen nyligen slutfört övergången från skotska mästarna Celtic till den danska klubben Bröndby.

Den finske landslagsanfallaren Teemu Pukki värvades in 2013 från Schalke 04 för en summa på tre miljoner pund av Celtic, men har inte lyckats övertyga hos de skotska mästarna. Nu står det klart att tiden är över i Skottland för den 25-årige spelaren.

Signerat treårskontrakt med Bröndby

Förra sommaren fick finländaren lämna Celtic på lån till den danska klubben Bröndby och efter att ha avslutat säsongen i Danmark som klubbens främste målskytt med sina nio mål, står det nu klart att han också stannar i klubben. Celtic bekräftar att spelaren som totalt gjorde 37 matcher och nio mål för klubben, nu lämnat permanent för spel i Bröndby.

”Celtic vill önska Teemu det allra bästa och all framgång i hans nya klubb, lyder ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Anfallaren har skrivit på ett treårskontrakt med den danska klubben och därmed fortsätter han också vara lagkamrat med den landslagsmeriterade svensken Johan Elmander.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply