Cole nära Saint Etienne

Den en gång så eftertraktade måltjuven, Carlton Cole, står nu kontraktslös. Efter att ha haft några struliga säsonger i West Ham med skador och lite speltid, valde Cole och Londonklubben att gå skilda vägar efter sju, relativt, lyckade säsonger tillsammans.

Cole, som tidigare har spelat i Londonrivalen Chelsea, har länge kopplats ihop med en flytt till en av årets nykomlingar i Premier League, även denna gång en Londonklubb, Crystal Palace.

Men efter diverse rykten om lag i både England och USA ser det nu ut som att Frankrike blir nästa destination för den duktige huvudspelaren.

Franska Saint-Etienne, som under denna sommar har sålt lagets stora stjärna, Pierre-Emerick Aubameyang till CL-finalisten Borussia Dortmund, letar efter ett nytt alternativ på forwardsposten.

Cole, 29, är på den franska klubbens radar, men inte klar. I alla fall inte ännu.

Saint-Etiennes tränare, Christophe Galtier, säger att det kommer ta tid innan de bestämmer om Cole kommer bli deras nya anfallare.

 – Vi behöver en anfallare som kan spela på minst två roller. En target-roll och en roll där man ska löpa i djupet. Han ska kunna spela bredvid vår anfallare Brandao, men även kunna acceptera en plats på bänken. Vi kan inte tro att allting ska ske direkt, sa Saint-Etienne tränare, enligt talkSport.

Carlton Cole, som har sin främsta styrka i luftrummet, mycket tack vare sin storlek och styrka, har spelat sju landskamper för England.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365