Cahill: Jag föredrar att inte göra så mycket

Gårdagens tunga toppmöte i Premier League mellan Manchester City och Chelsea slutade i en 2-0-seger för hemmalaget, vilket nu innebär att Chelsea ligger allt närmre att tappa mark i sin jakt om att hålla fast vid en topp 4-plats, till sina Londonrivaler Arenal och Tottenham.

Nu försöker allt fler att peka ut och analysera vad som gick fel för den blå lejonen från Chelsea – även lagets egen Gary Cahill.

”City var verkligen på topp under nästan hela matchen, de fortsatte bara att komma emot oss. Jag vet att mitt jobb är att försvara och att det är vad de betalar mig för, men vi var pressade under nästan hela matchen, verkligen för mycket.” Säger försvararen till Chelsea TV.

”Ja gvet inte varför eller vad som gick fel. Det känns bara som om vi inte skapade tillräckligt mycket chanser och att vi därför fick försvara oss för mycket. Jag föredrar att inte göra så mycket. Vanligtvis säger tränaren till oss försvarare att göra tre till fyra saker per matcher, mot City var det mellan tjugo och tjugofem.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply