bet365

BP-stjärnan: ”Det är en bra klubb som varit i Serie A”

bet365

Panos Dimitriadis har varit en utav Brommapojkarnas bästa spelare under säsongen som gått och kan under vintern lämna klubben för nya äventyr, då avtalet med den allsvenska klubben går ut. Om så är fallet så är det inte första gången som han är på väg ifrån klubben – för under sommaren kunde det nämligen blivit en flytt till Italien och Serie-B, efter en väl genomförd match mot Malmö FF som spelades i juni månad.

– Jo, det stämmer. Jag gjorde en bra match där, en av mina bättre matcher i år som mittback trots att vi förlorade. Det är en bra klubb som varit i Serie A i många år tidigare, klart det var intressant. Nu gick de för en bosmanspelare, men det är kul att man är aktuell – ett kvitto på att man gör det bra, säger BP-stjärnan till fotbolldirekt.se.

– Det är väl alla spelares dröm, får man ett bra förslag från en klubb i en bra europeisk liga så tror jag att de flesta förstår och respekterar att man gärna tar det. Men just nu finns det inte i tankarna. Nu har jag inte pratat så mycket med BP om framtiden och det vore fel att föregå nånting. Det är först säkra allsvenska kontraktet som gäller, sen ska jag höra med BP först innan jag gör något annat, fortsätter han. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply