Bolton: ”Har scoutat honom åtta gånger”

Mikael Dyrestams tid i IFK Göteborg kan snart vara passé. När den 22-åriga backen i vintras nekade ett kontraktserbjudande från klubben startade därmed alla rykten om när han lämnar, och vart han ska.

Det verkar dock som att det snart får ett slut.  För nu berättar Bolton Wanderers tränare Douigie Freedman att man har stenkoll på Dyrestam.

– Vi började titta på honom live i augusti förra året. Vi har tittat på honom åtta gånger och jag har varit över och sett honom ett par gånger, säger Freedman till Bolton News i en intervju som GP tagit del av.

– Vi gillar honom verkligen. Han har jättestor potential – han har redan ett par landskamper – och hans profil är den spelartyp jag vill ha.

Det som verkar tala emot en eventuell övergång är att Freedman är osäker på om man verkligen ska satsa på en spelare som kanske inte går direkt in i startelvan.

– Det jag funderar över är om han kan komma in och hjälpa oss nu direkt. Det har varit en lång process. Han har varit här för att se om han kan kliva in på lördag eller om han behöver en eller ett par månader till, säger Dougie Freedman.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply