Berbatov överlistade Redknapp

Harry Redknapp och hans Queens Park Rangers behöver alla poäng de kan få i bottenstriden, vilket de under kvällningen kämpade för på Craven Cottage. Redknapp och hans mannar lyckades dock inte nå hela vägen den här gången då en viss bulgar satte stopp för de rödas hopp när han avgjorde med två mål.

Den första halvleken var en händelserik sådan. Berbatov och hans lagkamrater höjde tempot från start och placerade i den åttonde minuten in 1-0 från elvameterspunkten. 16 minuter senare var dte återigen dags för Berbatov att kliva fram få han prickade in 2-0 innan Queens Park Rangers-legenden Clint Hill kunde Fulhams ledning med ett oturligt självmål.

Oturen tog inte slut där för bortalagets del då de i inledningen av den andra halvleken fick ett kanonläge att reducea till 2-3 efter att Taarbat minuten innan den första halvlekens slut reducerat. Remy missade dock och fick istället ta revansch minuten senare genom ett spelmål.

Queens Park Rangers var nära, men lyckades inte få inte det förlösande kvitteringsmålet. Matchen slutade 3-2 till Fulhams fördel.