Barça-löftet kan lämna – vill ha speltid

bet365

Jonathan dos Santos, 23, har vuxit fram till att bli ett namn att räkna med i framtiden i Barcelona. Hans prestationer har lett till en plats i det mexikanska landslaget, vilken dos Santos är rädd att förlora om han blir kvar i Katalonien. Spelaren har nämligen fått väldigt begränsat med speltid – endast tre korta inhopp – denna säsong.

Talangen har tidigare haft möjligheten att lånas ut för att få mer speltid. Men Gerardo Martino valde att ha kvar honom i laget, utan att riktigt ge honom chansen på planen. Med ett VM som väntar runt hörnet kan det komma att bli förödande för fallet och dos Santos kan tvingas lämna för en klubb där han får större förtroende.

– Jag blev förvånad när tränaren sa åt mig att stanna för jag hade redan gjort klart med utlåning till Real Sociedad, säger dos Santos till Radio Catalunya.

– Min dröm är att få spela i VM nästa år, men om jag inte får minuterna i Barça måste jag vidhålla tanken på att lämna i övergångsfönstret i vinter. Det är inte lätt. Jag har knappt fått spela på ett år i Barcelona, och på grund av det är det svårt att bli uttagen till landslaget. Om jag får speltid stannar jag, men om inte…, avslutar mittfältaren.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply