bet365

Aubameyang tvåmålsskytt mot Nancy

En av säsongens stora utropstecken i Ligue 1 den här säsongen är Saint-Etienne, som finns med i kampen om Europa-platserna. En av lagets största stjärnor är den pålitlige målskytten Pierre-Emerick Aubameyang, som även den här kvällen var med och visade vägen till nya poäng.

Men det var en annan spelare som öppnade målskyttet i den första halvleken för gästerna, där en centralt placerad Brandão tryckte in lendingsmålet efter knappt sjutton minuters spel. Med fem minuter kvar av halvleken klev Pierre-Emerick Aubameyang  in i handlingarna och gav gästerna en 0-2-ledning att gå på, med ett fint avlsut med högerdojan, efter Fabien Lemoines fina framspelning.

För i den 64e matchminuten fick Saint-Etienne se Fabien Lemoine bli utvisad, efter att han fult fällt en motspelare. Nancy tog dock inte till vara på chansen och fick istället 14 mnuter senare se Florent Zitte bli utvisad, där även han bjöd på en ful tackling.

Med tio man vardera på planen kunde sen Pierre-Emerick Aubameyang kliva in i målprotokollet för andra gången den här kvällen, när han rykte sig loss och skickade in slutresultatet 0-3 förbi den chanslösa hemmamålvakten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply