Ancelotti: ”Bale kommer att spela mot Villarreal”

Carlo Ancelotti har bekräftat att Gareth Bale kommer att göra sin officiella Real Madrid-debut i helgens ligamatch borta mot Villarreal.

Walesaren kom till Santiago Bernabeu från Tottenham för en världsrekord-summa. Han är alltså redo nu för sitt första Madrid-framträdande efter att ha återkommit från landslagsuppehållet.

Den förre Paris Saint-Germain-coachen säger att Bale kommer att spela en viss del av matchen, men han avslöjar inte huruvida om 24-årige ska starta eller inte.

’’Bale kommer att resa till Villarreal och kommer att spela, även om jag inte vet om han kommer att starta eller hoppa in från bänken,’’ sa Ancelotti vid en presskonferens.

’’Bale och Cristiano Ronaldo är två bra spelare och jag har inga tvivel om att de kommer att förbättra laget tillsammans.’’

’’Vad jag gillar mest om Bale? Hans motivation och hans önskan om att göra skillnad här i Madrid. Han är väldigt glad och ödmjuk.’’

Ancelotti fortsatte sedan att diskutera situationen för Iker Casillas och avslöjade att målvakten kommer att spela från start i Champions League-matchen mot Galatasaray på tisdag.

’’På tisdag kommer Iker att spela från start, så ni kan vara lugna,’’ tillade han.

’’Det kan vara ett alternativ att Diego Lopez spelar i La Liga och Casillas i Copa del Rey.’’

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply