1-1 i händelserik match på Loftus Road

Två av de mest klassiska brittiska fotbollslagen Queens Park Rangers och Leeds United drabbade samman på lika klassiska Loftus Road under lördagsförmiddagen.

En intensiv matchinledning mynnade ut i en straff dömd för gästande Leeds då Richard Dunne klumpigt fällde Ross McCormack. Skotten tog själv hand om straffen men Robert Green knep den lågt slagna straffen.

McCormack fick dock revansch några minuter senare när han vi muren knorrade in en frispark som Green inte kunde rädda och Leeds hade tagit ledningen.

Men QPR kunde replikera med minuten kvar av första halvleken. Wolves-lånet Kevin Doyle höll undan och serverade Jermaine Jenas som stormade fram och sköt in kvitteringen otagbert till vänster om Jack Butland i Leeds-målet.

Inget av lagen var speciellt farliga under andra halvleken, men på den fem minuter långa övertiden trodde Clint Hill att han avgjort för QPR men målet avvinkades korrekt för offside och matchen slutade 1-1.

Leeds tappar därför i kampen om uppflyttning och parkerar på en tionde plats samtidigt som QPR fortfarande ligger på en fjärde plats i tabellen.