Efter succén i Champions League – nu vill Manchester United och Real Madrid värva Kylian Mbappé

bet365

Gör succé i Europa – kan gå till Real Madrid

Manchester City är utslagna ur Champions League, och det tack vare en lysande insats från bland annat Kylian Mpabbé. Nu har den 18-årige supertalangen fått ett enormt intresse från flera stora klubbar ute i Europa. Bland annat ska Manchester United och Real Madrid vara benägna att värva honom.

Kylian Mpabbé har haft en lysande säsong ute i Europa, och det är mycket tack vare honom som Monaco faktiskt leder Ligue 1 före seriesuveränen från de fyra senast säsongerna, Paris Saint-German. Anfallaren har förvisso fått bra hjälp från sin kollega, Radamel Falcao, men faktum är att ynglingen är en av de spelare i de europeiska toppligorna som gjort flest mål den här säsongen.

Och det är inte bara målen som trillat in, den Monaco-fostrade forwarden har även tio assist på 31 matcher. Totalt har han alltså 27 poäng på 31 matcher då han även gjort 17 mål.

Kan bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic

LÄS MER: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic

Mpabbé har liknats vid Theirry Henry, som även han fostrades i Ligue 1-laget. Att anfallaren kommer stanna efter sommaren är i dagsläget dock väldigt osannolikt. Flera stora klubbar, däribland Manchester United och Real Madrid, uppges vara beredda att betala bra pengar för att få köpa 18-åringen, det skriver spanska Marca under morgonen.

Han skulle även rent tekniskt sett kunna bli lagkamrat med en viss Zlatan Ibrahimovic. Men då svensken, som just nu förbereder sig inför Manchester Uniteds match ikväll i Europa League, kan ryktas lämna klubben till sommaren, kan Mpabbé istället komma att ersätta den svenske superstjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365