Raphael Varane tackar nej till Manchester United

bet365
Uppgifter: Raphael Varane tackar nej till Manchester United

Vill kämpa för sin plats i Real Madrid

Raphael Varane, som för tillfället är tredjevalet bakom Pepe och Ramos som mittbackar, har tackat nej till erbjudande från bland annat Manchester United för att stanna i Real Madrid och kämpa för sin plats bredvid Ramos.

Raphael Varane har haft ett tufft år i Real Madrid. Diverse skador såg honom missa hela andra halvan av Real Madrids Champions Leaguekampanj, vilket innebar att han bland annat missade den stora finalen där Real tillslut stod som segrare. Även i ligan har det varit knappt, med skador som har sett honom missa ett antal matcher samt tillfällen då han har blivit bortprioriterad. Detta har gjort att andra stora europeiska klubbar sett sin chans och skall ha visat sitt intresse för den franske landslagsmannen men de har alla blivit avslagna.

Football-Espana rapporterar om att Manchester United, med Jose Mourinho i spetsen som har tränat Varane, skall vara väldigt intresserade av mittbacken och lagt ett bud på 23åringen på runt 40 miljoner euro. Mourinho var i Real Madrid när Varane kom till klubben som 18åring från Lens och Mourinho skall till och med ha kontaktat försvararen själv och gjort det klart att han vill ha honom i sitt lag på Old Trafford.

Enligt rapportr så skall Varane ha tänkt över erbjudandet men beslutat sig för att tacka nej. Detta då han efter samtal med tränare Zinedine Zidane skall ha kommit fram till att han vill stanna och kämpa för sin plats I laget. Hans jobb på försäsongsträningen sägs också vara av den kvalitén att platsen bredvid Sergio Ramos som mittback kan komma att bli realitet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply