Manchester City flörtar med Lionel Messi

Manchester City flörtar med Lionel Messi

City öppnar dörren för Lionel Messi

I en intervju med den katalanska radiokanalen Rac1 säger Citys VD Ferran Soriano att man inte stänger för en värvning av Leo Messi.

Lionel Messi kommer allt närmre en förlängning av sitt kontrakt med FC Barcelona och det har även pratats om att argentinaren kan ha en klausul i kontraktet för att återvända till Newell’s Old Boys i hemlandet.

En klubb i Europa som ännu inte gett upp hoppet är Manchester City med Ferran Soriano, tidigare Barcelona, i spetsen. Även om klubben inte ser någon större i möjlighet att värva Messi öppnar man dörren för att spelaren kan ansluta i framtiden.

– Jag ser det som normalt att han avslutar sin karriär i Barcelona, men om han en dag skulle ringa oss och säga att han vill komma hit kommer vi att öppna dörren för honom. Vi kommer inte höra av oss till honom men om han ringer kommer vi svara. Det är ingen tvekan om att han är den bästa spelaren i världshistorien, han kommer själv bestämma var han vill avsluta sin fotbollskarriär.

Pep Guardiola har under en längre tid varit väldigt intresserad av att värva Lionel Messi och hans anfallskollega i Barcelona, Neymar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply