Lionel Messi förlänger kontraktet med FC Barcelona

Lionel Messi förlänger kontraktet med FC Barcelona

Lionel Messi skriver nytt kontrakt med Barcelona

I en intervju med tidningen SPORT säger klubbens sportchef Roberto Fernández att Lionel Messi snart kommer skriva nytt kontrakt med den argentinske världsstjärnan.

Lionel Messi och Barcelona går hand i hand och sålänge argentinaren spelar fotboll i Europa ser han ut att stanna på Camp Nou där han vunnit de största titlar på klubblagsnivå.

Superstjärnan har flera gånger under sin tid i Barcelona förlängt sitt kontrakt och gått upp i lön, något som ser ut att ske igen, det bekräftar klubbens sportchef Roberto Fernández i en intervju med tidningen SPORT.

– Detta året finns det flera olika grejer att lösa, bland annat med Neymar, Rafinha och Mascherano. Angående Messi är vi glada över att ha världens bäste spelare i laget och även med honom kommer vi att komma överens, det är jag helt övertygad om. Det är ingen stress likt i de andra fallen och under säsongen kommer det hela att bli klart, säger Fernández.

Kan återvända till Argentina innan karriären är över

Innan Messis Barcelonakarriär spelade han i Newell’s Old Boys, en välkänd klubb i Argentina som han anslöt till vid sex års ålder. Under sina sex år i klubben gjorde han över 500 mål och var en del av det kända ungdomslaget “The Machine of ’87”, maskinen från ’87 som syftade på året de var födda, och ungdomslaget var nästan omöjliga att besegra.

Nu skriver Goal att Messis gamla klubb hoppas på att de kan värva tillbaka sin gamle superstjärna efter VM i Ryssland 2018. Stjärnan, som har vunnit fem stycken Ballon d’Or priser, har sedan sin tid i Argentina utvecklats till en av de bästa spelarna i historien och Newells vicepresident Crstian D’Amico hoppas på att få se anfallaren återvända till Estadio Marcelo Bielsa i den närmaste framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365