bet365

El Kabir frälste Häcken igen

bet365

Häcken tog emot Brommapojkarna på Rambergsvallen inför dryga 2600 personer idag. Häcken befann sig i mitten av tabellen inför matchen och BP befann sig i bottenregionen, inte helt oväntat med tanke på att man är nykomlingar som inte värvat friskt. Men idag skiljdes lagen endast åt via en målvaktstavla av Westberg.

Brommapojkarna åkte till Hisingen för att försvara sig till poäng. Man låg kompakt och inga Häcken-passningar hotade rejält. Man hade en chans i den första halvleken när El Kabir sköt ett rappt skott som Westberg tippade över ribban.

Det var endast två män som oroade Häcken, Andreas Eriksson och Andreas Haddad. Man kontrade en del och Haddad kunde ha nickat in en boll, men missade bollen precis. Istället skulle Westberg sabotera för sitt lag. Westberg fick en medelhårt tillbakapass under press av Makondele och han lyckades endast bredsida bollen till El Kabir som kyligt rullade bollen under en utrusande Westberg. 

Tung, sen förlust för BP som fortfarande har det tungt i comebacken i Allsvenskan. Häcken börjar krypa sig närmre toppen med nu tio insamlade poäng.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365