Zlatan mållös när PSG kryssade

Redan efter en minut var Sirigu nära att ställa till det när han tog det lite för lugnt, men han lyckades få undan bollen. Då förstod man att det skulle bli en fartfyllt match. Dock fick PSG ett riktigt bra läge på hörna, men Lucas skott gick över.

Ajax slarvade en del i den första halvleken och det straffade sig. I den 14:e minuten jobbade Lucas tillbaka bollen, spelade bak till Zlatan som sköt på en försvarare men på returen sköt Edinson Cavani in bollen i mål till 1-0 för fransmännen.

Endast fem minuter efter målet hade Ibra en lurig frispark, men den räddades av Cillessen i Ajax-målet. Några jättechanser kom inte i den första halvleken så när domaren sedan blåste för pausvila så ledde PSG matchen med 1-0.

I den andra halvleken fick Paris Saint-Germain ett fantastiskt läge redan efter en halv minut. Lucas vann bollen av Moisander, fick friläge men bollen slank precis utanför. ungefär fem minuter senare hade Zlatan en bra chans men hans skott gick också utanför.

Den andra halvleken var mycket bättre för Ajax. De spelade bättre och skapade även målchanser. Trots att fransmännen var extremt nära att dryga ut ledningen ett anatl gånger så fick tillslut holländarna in en kvittering med kvarten kvar. I den 74:e minuten smällde dansken Lasse Schöne in en mycket vacker frispark till 1-1. Schöne är känd för sina frisparkar och det visade han här.

Efter målet så var det Ajax som ägde matchen och bara tre minuter efter kvitteringen så hade samma Schöne en frispark till som Sirigu den här gången styrde i stolpen. PSG hade svårt att etablera ett spel och Ajax fortsatte skapa chanser, men när domaren blåste av matchen så stod det 1-1 och lagen fick dela på poängen. Ett bra resultat för Ajax, lite slarvigt av PSG som aldrig lyckades avgöra matchen.