Ronaldo: ”Självklart att Ronaldo vinner Ballon d’Or”

bet365

Spekulationer gällande Ballon d’Or är i full gång och det står nu klart att det är Manuel Neuer, Lionel Messi och Cristiano Ronaldo som gör upp om utmärkelsen. Den tidigare Real Madrid-stjärnan Ronaldo, som spelade i klubben mellan 2002 och 2007, backar nu upp den sistnämnda.

– Cristiano är den bästa anfallaren i världen. Han gör vad folk gillar att se, han gör mål. Supportrarna njuter av det lika mycket som jag gör. Vad han gör är häpnadsväckande. Hans statiskt var otänkbart i min dag, men han förtjänar det. Han har bra kvalitet och utnyttjar skickligt motståndet, säger Ronaldo till RMTV.

– Det är fantastiskt att se honom spela. Han kombinerar sin tekniska kvalitet med fysisk styrka mycket väl. Jag tycker det är uppenbart att Cristiano detta år kommer att vinna igen.

Nästa års Ballon d’Or Fifa-gala

Ifall du vill se Ballon d’Or-galan så kan se Ballon d’Or tid och vilken kanal visar Ballon d’Or för mer info och vart galan streamas gratis. Se även Ballon d’or odds för att få ett indikativ svar på frågan ”vem vinner Ballon d’or” utifrån spelbolagens perspektiv. Uppgifterna kommer att uppdateras inför kommande års gala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply