Ronaldo kan bojkotta Ballon d’Or-ceremonin

Allt startade när Sepp Blatter skämde ut sig själv under en intervju för flera veckor sedan. Under intervjun så hånade han Ronaldo, bl.a. för hans frisyr.

Då hotade portugisen med att bojkotta Ballon d’Or-ceremonin som äger rum den 13 januari.

Nu härom sistens var det Platini som var i farten, och även han försökte att skoja till det. Nu ”skämtade” han om att röstningen för Ballon d’Or hade skjutits fram, endast för Ronaldos skull.

Det skulle dock ha blivit för mycket för den portugisiske superstjärnan som sägs ha surnat till rejält. När Ronaldo mötte media i samband med öppningen av hans eget muséum på Madeira, hotade han att inte dyka upp på utdelningen.

– Jag tror att Platini var ute efter att provocera mig. Under Ballon d’Or-ceremon kanske jag är tillbaka i Spanien eller i Zürich…eller på Madeira.

Nästa års Ballon d’or Fifa-gala

Ifall du vill se Ballon d’or-galan så kan se Ballon d’or tid och vilken kanal visar Ballon d’or för mer info och vart galan streamas gratis. Se även Ballon d’or odds för att få ett indikativ svar på frågan ”vem vinner Ballon d’or” utifrån spelbolagens perspektiv. Uppgifterna kommer att uppdateras inför kommande års gala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365